Testing testing

Jag fick för mig att testa att göra broccolisoppa igår.
Det gick så där...
Men med lite hjälp från Peter så blev den skaplig iaf.
Kan nog tänka mig att äta det nångång mer faktiskt.
 
 
Det är ju nyttigt iaf =)

Kommentarer
Postat av: Kattis

Angående vattnet.. jag får i mig så mycket för att jag är så törstig. Men törst är faktiskt något man övar upp. Ibland går det perioder då jag inte dricker mer än kanske ett glas om dagen, då får jag tvinga i mig mer några dagar och sen blir jag törstig på automatik igen.

Det funkar inte som bukfylla, jag äter inte mindre för att jag dricker mycket. Man kissar ut vattnet. Däremot kan jag skjuta upp hungern lite om jag dricker, typ om jag blir hungrig kl 12 när jag ska äta kl 13 så kan några glas vatten hjälpa mig hålla ut. Men som sagt, det kissas ut och jag äter lika mycket oavsett.

Jag upplever absolut att det hjälper att gå ner i vikt, och samma sak gäller många jag pratat med. Jag tror att det är för att det rensar ut slaggprodukter och för att det hjälper blodet gå runt.

Du som dricker massa te (och kaffe också kanske?) borde anstränga dig och dricka mer. 70 cl är verkligen aslite från början och sen vätskedrivande drycker på det..

När jag har haft en period med lite vatten och ska börja dricka mer igen så ser jag till att börja dagen med ett (stort) glas vatten. Jag upplever att jag är törstigare resten av dagen då. Så det rekommenderar jag dig om du vill börja dricka mer vatten. Drick ett glas vatten det första du gör när du går upp. Och sen ser du till att dricka tex minst ett glas till varje måltid. Jag kan lova att du kan få i dig mer än 70 cl om dagen om du anstränger dig i början, och efter ett tag kommer det bli lättare för att du kommer vara törstigare. Men det kommer inte per automatik enligt min erfarenhet utan det är något man får lära sig.

2013-04-08 @ 08:43:10
URL: http://tjockiskattis.blogg.se
Postat av: Lena

Jag får försöka att dricka så mycket jag kan.
Mår illa när jag dricker vatten.
Lättare kanske på sommaren när man är mer törstig.
Tack för att du tog dig tid och svara utförligt =)

2013-04-09 @ 16:02:46
URL: http://lenaslilla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0