Recept på tacopaj
Här kommer receptet på min tacopaj.
Håll till godo Linda och Frida!
Ja och ni andra med om ni vill så klart!
Pajdeg:
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 krm salt
50 gr margarin
1 ½ dl mjölk
Stek:
500 gr köttfärs
1 gul lök
tacokrydda
Hacka tomater och feffaroni och lägg på dom över köttfärsen.
Täcke:
Ca 3 dl creme fraiche (funkar med lätt oxå)
Ca 4 msk majonäs
Ca 2 tsk senap
Ca 2 krm salt
Ca 1 ½ dl riven ost.
Blanda och lägg på.
Garnera med paprika. (funkar med purjolök oxå)
Dubbla allt om du gör i långpanna.
Pajskalet behöver inte förgräddas, nästan bättre att låta bli tycker jag.
Ingen gillar väl torra pajskal...
Ett tips: Jag snålar inte med creme fraichen, tar hellre för mycket
än för lite, blir ju godare ju mer "gegga" det är =)
Görenkelt och gott!
Lycka till mina vänner!

Kommentarer
Postat av: linda
Tack snälla! =) Blir o göra efter Turkiet eller kanske idag...;)
Trackback