God mat
Nu har kvällens middag intagits... Det blev fläskfilègryta med kantareller och nudlar, gott!

Recept:
ca 400 gr fläskfilè
2 dl creme fraiche (karl johan+timjan)
1,5 msk kantarellfond
10 körsbärstomater
4-5 dl matlagningsgrädde
1-2 vitlöksklyftor
2 dl kantareller
1 st paprika
1 st lök
1½ dl vatten
Bryn köttet, krydda med salt och peppar. Fräs svamp, lök, paprika och vitlök. Häll allt i en gryta.
Tillsätt creme fraiche, fonden, matlagningsgrädden och vattnet. Låt sjuda några minuter.
Dela körsbärstomaterna och lägg i precis innan servering.
Smaklig måltid!

Recept:
ca 400 gr fläskfilè
2 dl creme fraiche (karl johan+timjan)
1,5 msk kantarellfond
10 körsbärstomater
4-5 dl matlagningsgrädde
1-2 vitlöksklyftor
2 dl kantareller
1 st paprika
1 st lök
1½ dl vatten
Bryn köttet, krydda med salt och peppar. Fräs svamp, lök, paprika och vitlök. Häll allt i en gryta.
Tillsätt creme fraiche, fonden, matlagningsgrädden och vattnet. Låt sjuda några minuter.
Dela körsbärstomaterna och lägg i precis innan servering.
Smaklig måltid!
Kommentarer
Postat av: Kristin
Det ska jag absolut testa när jag får nya kantareller från mamma, mums!!!!!!
Trackback